Help Sakar en Sander in de gemeenteraad!

Hoe!? dat lees je hier onder

Sander&sakar_Gemeenteraadsverkiezingen

Beste Leden en Geïnteresseerden

In de rest van Nederland zijn de gemeenteraadsverkiezingen pas op 21 maart 2018 maar door gemeentelijke herindelingen zijn ze in in een paar gemeenten in Friesland, waaronder Leeuwarden, al op 22 november 2017. Juist in onze mooie hoofdstad wonen twee JS Fryslân leden die in de gemeenteraad willen. Wij bij JS Fryslân vinden het belangrijk dat er zo veel mogelijk jongeren in de gemeenteraad komen, niet alleen om de jongeren in de gemeente te vertegenwoordigen en onze belangen te behartigen maar ook om een nieuwe generatie jongeren toe te voegen aan het publieke bestuur en verjonging te brengen binnen de PvdA Leeuwarden. Ben je Lid van JS Fryslân en/of PvdA Leeuwarden en vind je dat er meer jongeren in de gemeenteraad moeten? Dan kun jij op 3 manieren helpen:

  1. Kom 17 juni naar de algemene Leden Vergadering van de PvdA Leeuwarden en help ons in de stemrondes waarmee we Sander en Sakar hoger op de lijst kunnen krijgen
  2. Stem op 22 november 2017 bij de gemeenteraadsverkiezingen op Sander of Sakar
  3. Help deze boodschap te verspreiden onder JS fryslân en/of PvdA Leeuwarden leden en roep al je vrienden en familie in Leeuwarden op om op Sakar of Sander te stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen!

Zien we je bij de ALV van de PvdA Leeuwarden? app ons dan even op 0621342382 en meld je aan bij het Facebook evenement van de PvdA Leeuwarden!

Groetjes,

Bestuur JS Fryslân

Categorieën: Gemeenteraadsverkiezingen

Jonge Socialisten in de PvdA